Proefrit aanvragen?

KLIK HIER

Meer info BEL ONS!:

Tel. 0527 26 15 52

Suzuki dealer met de nieuwste Suzuki modellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en nieuwe Suzuki tegen scherpe tarieven? Een autodealer waarbij kwaliteit, een gedegen advies en u als klant centraal staat? Dan heeft Suzuki dealer Han Schilder de juiste ingrediënten om u te helpen. Dankzij jarenlange ervaring, kennis en voordelige tarieven zijn wij uw ideale partner in de aankoop van een nieuwe Suzuki.

De verkoopadviseurs van Han Schilder begeleiden u en geven daarbij advies. U bent van harte welkom om bij autobedrijf Han Schilder langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Suzuki Logo

Welke Suzuki modellen bieden wij aan?

Suzuki bied een breed scala aan modellen, waarbij betaalbaarheid en kwaliteit voorop staan.

Bent u op zoek naar een kleine compacte auto of juist een robuste Crossover. Wat u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.
In onze showroom kunt u kennismaken met de modellen van Suzuki. Wij hebben van elk model verschillende uitvoeringen staan in diverse kleuren.

Suzuki Celerio

Suzuki Celerio Han Schilder

Suzuki Ignis

Suzuki Swift

Suzuki Swift Sport

Suzuki Jimny 2018

Suzuki Baleno

Suzuki Baleno Han Schilder

Suzuki Vitara

Suzuki S-Cross

Suzuki S-cross Han Schilder

Extra garantie op uw Suzuki

Als u nog meer zekerheid wilt van uw nieuwe Suzuki is er de mogelijkheid van Suzuki Garantie plus: 1 of 2 jaar extra fabrieksgarantie.

Klik hier voor meer informatie over deze garantie, de voorwaarden en de kosten.

Autobedrijf Han Schilder heeft jarenlange ervaring opgebouwd als Suzuki dealer. Dit zorgt ervoor dat wij weten hoe de Japanse robuuste auto’s in elkaar zitten. Onze opgeleide monteurs hebben veel technische kennis over het onderhoud van verschillende Suzuki’s. Hierdoor koopt u meer dan een auto, maar bent u ook aangesloten bij een gerenommeerde Suzuki dealer.

Geld lenen kost geld