Proefrit aanvragen?

KLIK HIER

Meer info BEL ONS!:

Tel. 0527 26 15 52

Over ons

Begonnen in Bant…

Al meer dan 35 jaar een begrip in de Polder.

In 1976 begonnen in Bant, voor velen van u bekend. Achter het woonhuis een werkplaats en een bezinepomp voor de deur. In 1980 is Han Schilder officeel dealer geworden van het merk Suzuki, in die tijd een nieuwkomer op de markt. Dus u kunt wel stellen dat Han Schilder aan de oorsprong heeft gestaan van het merk Suzuki in Nederland. Door Rayon uitbreiding midden jaren ’90 heeft autobedrijf Han Schilder Steenwijk in 1996 haar deuren geopend. Een tweede vestiging is geheel nieuw gebouwd en is gevestigd aan de Koematen 44.

Eind jaren ’90 werd ook de garage in Bant te klein, een nieuw pand werd gevonden in Emmeloord aan de Randweg 31. Een voormalige bedrijfsloods werd omgebouwd tot een 2 verdiepingen showroom met plaats voor meer dan 150 auto’s. De grootste auto showroom van Emmeloord was een feit en werd geopend in 2000. In dat zelfde jaar kwam het merk Daewoo er bij, wat in 2004 over ging in Chevrolet Europa. Tot op de dag van vandaag zien wij nog steeds verbaasde gezichten van mensen die voor het eerst ons bedrijf in Emmeloord binnen komen, “de keuze is reuze” is daarom ook ons motto!!

In tijd van recessie moeten er ook moeilijke beslissingen worden gemaakt, het merk Chevrolet stopt in Europa met het leveren van nieuwe auto’s, en de vestiging Steenwijk wordt per 1 oktober 2014 gesloten. Maar met goede hoop en nieuwe dingen in het verschiet, zien wij een positieve toekomst voor ons bedrijf in Emmeloord.

Wij nodigen u graag uit in onze vestiging Emmeloord.

Han Schilder

Op deze Foto uit 2005 ziet u Han Schilder met een onderscheiding voor 25 jaar Suzuki dealerschap.